لیست جدید محصولات شوینده و بهداشتی غیرمجاز برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گردوغبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟
سرخط خبرها

وزیر آموزش و پرورش: اولویت ما با آموزش‌های حضوری است مگر اینکه پروتکل‌ها اجازه ندهد | زمان هرکلاس حداکثر ۳۵ دقیقه

  • کد خبر: ۴۱۵۷۳
  • ۱۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۸
  • ۱
وزیر آموزش و پرورش: اولویت ما با آموزش‌های حضوری است مگر اینکه پروتکل‌ها اجازه ندهد | زمان هرکلاس حداکثر ۳۵ دقیقه
وزیر آموزش و پرورش آخرین تمهیدات بازگشایی مدارس از فردا را اعلام کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، محسن حاجی میرزایی با حضور در شبکه خبر درباره علت تغییر در تصمیم گیری برای بازگشایی حضوری مدارس از فردا و در پاسخ به اینکه آیا در اتخاذ این تصمیم تعجیل نکردید؟ اظهار کرد: تصمیمات از دو ماه قبل مشخص بود که نیمه شهریور روز آغاز بازگشایی مدارس است و ما وضعیت‌های مختلفی را اعلام کرده بودیم که به اشکال مختلف عمل میکنیم.
وی افزود: با وزارت بهداشت جلساتی داشتیم و آن‌ها معتقد بودند اگر مناطق را به سفید و زرد و قرمز تقسیم کنیم، این شهر‌ها و مناطق فاصله شان با هم زیاد نیست وگاهی اوقات نگرانی درباره مناطق سفید بیشتر است و ممکن است با عدم رعایت بهداشت، شیوع بیماری بیشتر شود. تاکید وزارت بهداشت این است که یک پروتکل اجرا شود. تجربه برگزاری مراسم محرم باعث شده به گونه‌ای عمل شود که همه را یکجا ببینیم.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مسئولین بهداشت به عنوان متخصصان امر پروتکل‌هایی را در اختیار ما قرار دادند و گفتند اگر رعایت شود برگزاری حضوری اشکالی ندارد و پروتکل‌ها را به مناطق اعلام کردیم گفت: طبق این پروتکل‌ها فاصله بین دانش آموزان یک متر باشد. زمان هرکلاس حداکثر ۳۵ دقیقه است. دانش اموزان در کلاس‌های مختلف و در ساعت‌های مختلف حضور می‌یابند که اجتماع انجام نشود. تهویه باید مناسب باشد. پنجره‌ها باز باشد. روی شست و شوی دست‌ها و آماده بودن سرویس بهداشتی مدارس مقرراتی را اعلام کردند.

اولویت ما با آموزش‌های حضوری است مگر اینکه پروتکل‌ها اجازه ندهد

حاجی میرزایی با بیان اینکه در دو روز سه شنبه و چهارشنبه گذشته با حدود ۱۵۰۰ نفر از مسئولین مناطق سراسر کشور جلسات پیوسته‌ای داشته ایم و موارد مطرح شده است اظهار کرد: با دو ضرورت روبرو بودیم؛ نخست بحث آموزش بود. آیا می‌توانستیم آموزش را تعطیل کنیم؟ باید آموزش را استمرار می‌دادیم. اولویت ما با آموزش‌های حضوری است. مگر اینکه پروتکل‌ها اجازه ندهد.

وی افزود: سال گذشته دو سوم محتوای آموزشی را به صورت حضوری تدریس کرده بودیم، اما برای سال تحصیلی پیش رو، از ابتدا با چنین شرایطی روبرو هستیم. معلمین باید دانش آموزان را بشناسند و روابطشان شکل بگیرد و کار را دنبال کنیم که اگر به شرایط سختتری رسیدیم امکان برقراری موثر دانش آموزان با معلم در فضای مجازی میسر باشد.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اصل را بر آموزش حضوری گذاشتیم مگر نتوانیم پروتکل را رعایت کنیم اظهار کرد: هرجا تعداد دانش آموزان زیاد باشد اجازه دادیم گروه بندی کنند و در گروه‌های مختلف و زمان‌های مختلف به مدرسه بیایند. باید دانش آموزان را گروه بندی کنند. مساحت کلاس‌ها و مدارس متفاوت است. باید یک متر بین هردانش آموز با دانش آموز دیگر فاصله باشد. یک کلاس ممکن است با هفت نفر و کلاسی دیگر با تعداد بیشتر تشکیل شود.


حاجی میرزایی با بیان اینکه باید به مجموعه متخصصان خودمان اعتماد کنیم گفت: خانواده‌ها ممکن است نگرانی داشته باشند که آن را به حق می‌دانم. در درجه اول بچه‌ها جگرگوشه‌های ما هم هستند و نگران سلامتی شان هستیم و تلاش می‌کنیم آسیبی متوجه کسی نباشد. اگر خانواده‌ها نگران اند به مدرسه بیایند و با مدیر صحبت کنند. بدون مشارکت خانواده‌ها قادر نخواهیم بود سال تحصیلی را پیش ببریم.

وی افزود: اصل بر حضور بوده مگر پروتکل‌ها اجازه ندهند. اما اکنون پروتکل‌ها اجازه می‌دهند که اگر بتوانیم رعایت کنیم، آموزش حضوری داشته باشیم.


وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه برخی مدیران و معلمان گلایه کرده اند که آماده بازگشایی حضوری نبوده اند گفت: گفت: قطعا بنا بوده از ۱۵ شهریور آموزش‌ها شروع شود، معلمین و خانواده‌ها باید برای آغاز سال تحصیلی آماده می‌بودند. از قبل اعلام کرده بودیم که معلمان باید از ۱۵ شهریور در مدارس حضور داشته باشند و آن‌ها باید در هرشرایطی در مدرسه حضور می‌داشتند.

حاجی میرزایی ادامه داد:، اما برای دانش آموزان فرض این بود که پروتکل‌ها اجازه نمی‌دهند در منطقه قرمز کلاس حضوری برگزار کنیم. اما اگر پروتکل اجازه دهد اولویت بر حضور است. در پروتکل اخیر به ما اعلام کردند که این کار میسر است.
وی با بیان اینکه ضمنا وضعیت زرد و سفید ثابت نیست و دائم در نوسان است و استعلام مرتب وضعیت موجب حیرت بیشتر می‌شد گفت: اکنون قطعی است که در همه جا اصل برحضور دانش آموزان است.

بازگشایی مدارس طبق پروتکل ابلاغی وزارت بهداشت


وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه آیا وزیر بهداشت موافق این تصمیم بوده است؟ اظهار کرد: بله، تصمیم طبق پروتکلی است که وزارت بهداست به ما ابلاغ کرده است. این تصمیم در جلسه مشترکی اتخاذ شده است. مصوبه ستاد ملی کرونا بازگشایی مدارس از ۱۵ شهریور و اصل بر حضوری بودن با رعایت پروتکل است. پروتکل را وزارت بهداشت می‌دهد و شرایط آموزش را ما مشخص می‌کنیم.


حاجی میرزایی درباره مخالفت‌هایی از سوی متخصصان از جمله رئیس مقابله با ستاد کرونای تهران در موضوع برگزاری حضوری مدارس می‌شود نیز گفت: ممکن است در جامعه نظرات متفاوت باشد ما به عنوان نهاد رسمی موظفیم تابع نهاد رسمی، چون ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت باشیم. رئیس مقابله با کرونای تهران هم در این جلساتی که تصمیم گیری کردیم حضور داشت و موافق بود. شاید موضوعی که به نقل از ایشان اعلام شده مربوط به گذشته باشد.
 
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
وطن خواه
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۵
0
0
آفرین باید مدارس باز شود مرگ دست خداست کرونا چه کوفتیه؟
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->